Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Tell(η).


Τέλος στα εισιτήρια των 0,50 λεπτών. Αυτά που διαδέχτηκαν τα -ονειρεμένα πλέον- 0,25 και αντικαταστάθηκαν από τα -έλα, κι βγαίνουμε απ'την κρίση οσονούπω- 0,70. Αυτά μωρέ, τα μπλε. Ναι. Αυτά που δεν αγόρασα ποτέ.
Τέλος της 24ωρης απεργίας στα Μέσα. Αύριο, Τετάρτη, έχω πάνω μου 0,70 λεπτά του ευρώ. Ποτέ δεν ξέρω. Μπορεί να ξαναγυρίσει σε πλημμέλημα.
Τέλος εξεταστικής περιόδου- για τους άλλους. Ως πταίσμα των καθηγητών, θα θεωρήσω τη βαθμολόγηση των γραπτών μου. Πού είναι το νομοθετημένο πλημμέλημα όταν το χρειάζεσαι;
Τέλος μια ζωής. Μιλτιάδη Έβερτ, έχε γεια.
Τέλος στην αντιμετώπιση των νησιών του Αργοσαρωνικού, ως δευτοροκλασάτα μπουζουκομάγαζα Εθνικής Οδού. Ο Μουμπάρακ και η μπουρζουαζία του στον Πόρο. 
Τέλος στο πρόγραμμα "Cosmote What's Up 1600" (ή όσο) για το 2011. Επιτέλους. Λίγη ίντριγκα στους κόλπους της what's up παρέας. Οι Vod-αφωνικοί παίρνουμε εκδίκηση.
Τέλος στο πολύμηνο, ομιχλώδες τοπίο μυστηρίου σχετικά με τον κίνδυνο που διέτρεξε η ζωή της Νανάς Παλαιτσάκη. Ο Έρωτας τής έσωσε τη ζωή. Καρκινοπαθείς απαιτούν όνομα και τηλέφωνο του γκόμενού της.
Τέλος στην αγωνία μου, έδωσε η ΝΕΤ. Επιτέλους άκουσα τα υποψήφια τραγούδια για τη φετινή Eurovision. Δύο groups με προφορά Lower (Michigan), μία που έψαχνε τη Ρούλα να της θυμίσει ότι είναι νικήτρια, ένας γάμος - διαρκείας Γκλέτσου-Λυκουρέζου - μεταξύ ζεϊμπέκικου και hip-hop, μία παραλίγο hi5 και μία έτοιμη να κλάψει, ήταν ο απολογισμός μιας εκπομπής που η Λένα Αρώνη σίγουρα έγραψε σε VHS.
Τέλος, σενάρια τέλους του πλανήτη δίνονται για το 2036. Μετεωρίτης πλησιάζει Γη - πεθερός μένει πίσω και σώζει γαμπρό - Aerosmith σε μουσικό χαλί, they don't wanna miss a thing. Οι άλλοι φτιάχνουν channel στο twitter τύπου #to_telos_mas_des. Εγώ να θυμηθώ να τρέξω πανικόβλητος στους δρόμους.


Τέλος.